FEST AMSTERDAM

Als interieurstylist kom ik vaak veel moois tegen op interieurgebied. Dat is natuurlijk ontzettend leuk en ook heel handig, want het helpt mij weer om tussen al dat moois inspiratie op te doen voor mijn lopende projecten. Het enige nadeel is wel, dat ik al dat moois ook wel graag in mijn eigen interieur terug wil zien. Soms gebeurt dat, maar zeker lang niet altijd!

Zo was ik laatst bij Vesta in Groningen, waar ze dus ook veel moois hebben en waar ik zeker heel hebberig van wordt. En nu hebben ze sinds enige tijd een nieuw merk erbij. Ik kende het merk al wel een tijdje, dus ik was zeker blij verrast dat het nu ook te koop is bij Vesta. Het gaat om het merk FEST Amsterdam. En ja, ik werd ook door dit merk geïnspireerd en ben daarom niet met legen handen naar huis gegaan. Daarover zo meer, want eerst een korte biografie over FEST Amsterdam.

Wie is FEST Amsterdam en waar staat het merk voor.

FEST Amsterdam werd opgericht in 2013 door Femke Furnée. Femke had persoonlijke behoefte naar goed ontworpen meubilair voor een mooie prijs. Ze besloot om in deze behoefte te voorzien door zelf betaalbare meubelen en woonaccessoires te ontwerpen. Inmiddels zijn er verschillende ontwerpers werkzaam bij FEST Amsterdam en allemaal hebben ze dezelfde visie. De ontwerpen zijn namelijk tijdloos design en comfort en duurzaamheid komen altijd op de eerste plaats. Het zijn banken waar je op kunt leven en moderne accessoires om je interieur persoonlijk te maken. Een onwijs leuk merk, met een frisse twist en een pop of colour!

Mijn eigen FEST Amsterdam

FEST Amsterdam spreekt mij heel erg aan, omdat de ontwerpen vaak tijdloos zijn.  Want wie wil dat nou niet een meubel of accessoire dat je over 10 jaar nog steeds kan waarderen. Zo ook het meubel dat ik echt niet kon laten staan bij Vesta. Het gaat om de plateau bijzettafel in de kleur zwart. De plateau is verkrijgbaar in nog 4 andere prachtige trendy kleuren namelijk; wine red, terra, sand en royal blue. Voor dit meubel is gekozen om 2 materialen met elkaar te combineren.  Het plateau is gemaakt van staal en heeft een tafelblad dat is afgewerkt van eikenfineer. Door de combinatie van de verschillende materialen, krijgt het bijzettafel een moderne uitstraling en de ronde vormen zorgen weer voor een speels effect. En nu staat dit leuke tafeltje te shinen bij mij thuis en wat ben ik er blij mee. De plateau is ook nog verkrijgbaar in een salontafel variant en ja die zie ik ook wel staan in mijn interieur en dan in de kleur sand. En zo wordt mijn wensenlijstje ook steeds langer door al het moois wat ik vaak voorbij zie komen. Ik heb wel eens een echt wensenlijstje gemaakt, maar ben er uiteindelijk maar mee gestopt. Er komt namelijk nooit een eind aan bij mij. En begrijp mij niet verkeerd ik ben een heel tevreden mens en kan echt genieten van mijn eigen interieur. Maar ik hou ook zeker van nieuw moois in ons huis, zo ook bij het plateau bijzettafel van FEST Amsterdam!

Reactie achterlaten