Home BLOG Giveaway Vissevasse poster

Giveaway Vissevasse poster

Wat een beauty is deze poster van de bekende Australische fotograaf Vee Speers. De zwarte veren ten opzichte van haar onschuldige blik is een prachtig contrast, heel bijzonder. Vee Speers  heeft een hele eigen, mooie en tegelijk prikkelende fotografiestijl. De portretten zijn verrassend en vertellen een verhaal dat zich ergens tussen de werkelijkheid en fantasie bevindt. Een geweldig beeld dat in elk interieur past. Meer informatie over Vee en haar werk vindt je op haar website.

Deze prachtige bijzondere posters zijn te koop in de webshop van Nordic Blends. Als je van een Scandinavische woonstijl houdt, ben je hier op het juiste adres. Je vindt hier de laatste trends in Scandinavische woonaccessoires. Ik ben fan!

 

En hoe geweldig is dit! Ik mag in samenwerking met Nordic Blends en Vissevasse een poster van 50×70 na keuze weggeven. Daar worden we toch helemaal blij van. Wat moet je doen;

  • Volg Nordic Blends en SusStyling op instagram
  • Geef aan welke poster van Vissevasse je wilt winnen en tag een vriend(in) in je post. Als jij wint, wint jouw vriend(in) ook een Vissevasse poster naar keuze. Kijk hier welke posters dat zijn.
  • De winnaar wordt donderdag 15 Juni rond de klok van 20:00 uur bekendgemaakt.
  • Je kunt aan de giveaway meedoen als je in Nederland en België woont

Heel veel succes!

 

 

1 reactie

Collette Peek juni 9, 2017 at 12:26 pm

Echt prachtig Susan, hele gave foto’s! Overtreffen de verwachtingen. WELL DONE & THANKS!!

View Comment
Reply

Reactie achterlaten