DOE HET ZELF KEUKEN MAKE OVER

Toen wij bijna 7 jaar geleden ons huis kochten, was de keuken totaal niet wat we mooi vonden. We hebben de bovenkastjes verwijderd en een nieuw composiet werkblad geplaatst. En ook schilderde ik toen onze keuken, maar niet met de juiste verf. Na een aantal jaren begon begon de verf wat los te laten, dus was het tijd om dit keer de keuken eens goed aan te pakken. Ook wilde ik de leren handgreepjes vervangen voor handgrepen die minder zichtbaar waren. Die als het ware wegvallen in de keukendeuren en lades. Dat betekende wel dat ik de gaten die er zaten van de vorige handgrepen moest dicht maken. Dat was al een klusje op zich, om de gaten te plamuren te schuren weer te plamuren weer schuren en ga zo maar door. Maar het was zeker de moeite waard. Ik schilderde de keuken met witte matte hout lak perfect finish van Histor, deze verf is zeer kras- en slijtvast. Dus ideaal voor het dagelijks gebruik van de keuken.

 

NIEUWE HANDGREEPJES

De keuken kreeg dus ook nieuwe handgreepjes die ik kocht bij allegreepjes.nl. Ik heb gekozen voor wit metalen profiel handgrepen die aan de achterkant van de deuren en lades te bevestigen is. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De keuken heeft hierdoor een andere look gekregen, wat meer past bij de rest van ons interieur. Als jullie nog willen weten voor welk handgreepje ik koos, is hier de link.

Reactie achterlaten