MINI MAKE-OVER

Eens in de 6 weken schrijf ik een blog in samenwerking met Vesta. Dat is ontzettend leuk om te doen, want Vesta heeft ongelooflijk veel mooie meubelen en accessoires, waar ik heel hebberig van wordt. De afgelopen blogposts die ik heb geschreven gingen voornamelijk over 1 product die mij heel erg aansprak. Dit keer wilde ik het anders doen. Afgelopen zaterdag ben ik naar Groningen gereden om een aantal producten van Vesta mee te nemen om een keer onze woonkamer een kleine make-over te geven.

Geen kleur

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten heb ik in mijn huis niet veel kleur, of beter gezegd geen kleur. Ik vind het in mijn eigen interieur belangrijk om tot rust te komen, een serene sfeer met wit, zwart grijs- en beigetinten voel ik mij heel prettig bij. Teveel kleur word ik onrustig van. Ook hou ik heel erg van tijdloos design. Ik spaar liever voor design wat ik over 10 jaar nog leuk zou vinden, dan dat ik iets koop waar ik snel op uitgekeken ben en minder kost.

Scandinavisch versus Bohemian

Mijn eigen stijl kun je het beste omschrijven als de Scandinavische woonstijl. En mij leek het heel leuk om voor deze kleine make-over in samenwerking met Vesta, aan mijn woonstijl nog een woonstijl aan toe te voegen. Je begrijpt het natuurlijk wel, dat ik niet voor heel veel kleur ben gegaan. Ik wilde Scandinavisch mixen met enkele Bohemian producten. Natuurlijk materialen en meer zwart en wit in verschillende prints.

Groot rond vloerkleed

Zo vond ik afgelopen zaterdag een groot rond vloerkleed van het merk HK Living. Dit ronde vloerkleed is gemaakt van jute en geeft daardoor meteen het juiste Bohemien sfeertje. Wij hebben een vrij grote bank, waar een groot vloerkleed zeker een must is. Veel meubels in een interieur hebben rechte lijnen en om een speels effect te creëren geeft een rond vloerkleed een leuk contrast. Maar juist op dat ronde vloerkleed wilde ik graag een tijdloos design bijzettafel hebben, om op die manier de juiste mix tussen te twee stijlen te creëren. En ik vond het perfecte tafeltje bij het merk HAY en ik was op slag verliefd.

Hay Tulou

Het HAY Tulou bijzettafel is gemaakt van staal en het bovenblad kun je ook gebruiken als dienblad. Dit bijzettafel is verkrijgbaar in 3 kleuren en heeft een matte afwerking. En kijk hoe leuk het tafeltje staat op het jute vloerkleed. Om een sfeervol interieur te creëren met vrij weinig kleur is het belangrijk om ook verschillende materialen met elkaar te mixen. Mix & Match dat is het code woord!

Zwart – wit prints

Ik wilde ook graag zwart wit in verschillende prints terug laten komen in deze kleine make-over. Een kussen met een grafische bloemenprint vond ik in de winkel van Vesta en zelf had ik nog een zwart wit gestreept kussen. Weer een leuke mix tussen Scandinavisch en Bohemien.  Ook vond ik afgelopen zaterdag een klein vaasje Luna van het merk Fest Amsterdam met zwart witte brede strepen. Dit vaasje staat prachtig te shinen op de HAY Tulou bijzettafe

Pocket wandspiegel

Als laatste wilde ik nog graag iets voor aan de muur.  Het moest niet te groot en te opvallend zijn. Ik was op zoek naar een verfijnd, tijdloos en Scandinavisch design. Na flink rond speuren in de winkel van Vesta vond ik het, namelijk de eikenhouten Pocket wandspiegel van het merk Woud. Het is niet alleen een spiegel, maar hij heeft ook een handig bakje voor kleine spulletjes. Het bakje lijkt helemaal rond, maar je wordt gewoon gefopt. Design gecombineerd met humor daar hou ik van!

Het leuke van deze kleine make-over is dat je eigenlijk met vrij weinig producten heel makkelijk een ander sfeertje neer kan zetten. En ik moet zeggen dat een kleine toevoeging van Bohemien producten in mijn interieur best goed bevalt. Dus wie weet zien jullie meer van deze stijl terug! 😉Reactie achterlaten