MUURKASTJE VAN STOERMETAAL

Wie jarig is trakteert en SusStyling is 1 jaar geworden! Daarom organiseer ik samen met een aantal andere leuke bedrijven verschillende winacties die je zeker niet wilt missen. Ik begon gisteren met 20% korting op al het interieuradvies bij SusStyling geldig van 22 November tot 3 december. En vanaf vandaag kun je meedoen met een winactie in samenwerking met Stoermetaal. Want zien jullie dat stoere metalen muurkastje in mijn keuken? Die kan dus binnenkort van jou zijn.

Stoermetaal

Stoermetaal is een webshop waar je terecht kunt voor stoere ijzeren life-style producten. Van metalen lampen, stalen kasten tot industriële tafels en natuurlijke ijzeren decoraties. In de shop vind je veel verschillende stoere merken, maar Stoermetaal heeft ook zijn eigen label, waaronder dus dit geweldige metalen wandkastje. Je kunt het kastje ergens neerzetten zoals ik heb gedaan, maar hij is dus ook heel makkelijk op te hangen. Leuk voor boven een bureau of op een stoere kinderkamer. Je kunt er alle kanten mee op en dat maakt het muurkastje ook zo leuk.

Winactie

Zie jij dit muurkastje al in je huis staan of hangen? 😉 Doe dan mee met deze winactie. Reageer bij de winactie op mijn instagram account en volg Stoermetaal en SusStyling op instagram.  Je kunt reageren tot 29 November, de volgende dag maak ik de winnaar bekend. Heel veel succes!

 

1 reactie

C.youC.me november 23, 2017 at 11:03 am

Ik ga zeker meedoen! En natuurlijk gefeliciteerd 🎉

View Comment
Reply

Reactie achterlaten