Home BLOG Nieuwe eetkamerstoelen

Nieuwe eetkamerstoelen

Nieuwe eetkamer stoelen stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje. Maar welke stoelen ik graag aan mijn eettafel wilde wist ik niet precies. Wat ik wel wist, is dat de stoelen wat robuuster mochten zijn dan de vorige. En ik wilde graag zwarte stoelen en 2 dezelfde stoelen. Want als ik voor verschillende stoelen zou gaan, zou ik 3 verschillende willen hebben en geen 2. Ik vind het altijd wel prettig dat als je aan tafel zit lekker de ruimte hebt. Dus 2 robuuste stoelen in de kleur zwart, daar moest ik opletten in mijn zoektocht.

Het was veel speuren op internet. En toen ik mijn droomstoelen had gevonden, las ik veel slechte recensies erover. Dus tsja….de zoektocht ging weer verder.

Een paar weken geleden kwam stylist Marieke Rusticus met DE stoel voor mij. En ja ze had er 2 en ik kon ze zo ophalen. Hoe leuk is dat? Om eerlijk te zijn, moest ik ontzettend wennen om van witte stoelen, niet naar zwarte te gaan, maar naar bruine stoelen. Ik heb namelijk bijna geen donkerbruin in huis en van witte stoelen naar bruine stoelen is ook een flinke verandering. Maar nadat ik het bruin wat verder in huis had doorgevoerd en het één en ander in huis had veranderd, was ik om. Ik heb het donkerbruin terug laten komen met een schapenvacht die ik op de bank legde. Deze vacht kocht ik ook bij Marieke.

Reactie achterlaten