Home BLOG No Milk Today

No Milk Today

In mijn interieur zie je veel oude brocante items. Ik ben er dol op, ze maken namelijk je interieur eigen en geven veel sfeer. Mijn favoriete adres is No Milk Today in Nijeveen. Ik denk dat zeker wel de helft van al mijn accessoires in huis daar vandaan komen. En ja je kunt dus wel zeggen dat ik vaste klant ben. No Milk Today is een brocante winkel gevestigd in een oude zuivelfabriek. Een prachtig, uniek pand wat op zich zelf al de moeite waard is om te zien.

No Milk Today heeft een heel gevarieerd aanbod aan brocante spullen. Van kasten tot broodplanken van oude kisten tot zinken bakken, maar ook zie je in de winkel regelmatig verschillend glaswerk en prachtige oude krukjes voorbij komen. Ik heb een aantal foto’s van de winkel gemaakt om jullie een sfeerimpressie te geven. Ik ben fan, wat vinden jullie?

 

 

 

Reactie achterlaten