Home BLOG Schapenvacht

Schapenvacht

Wat was ik ontzettend blij, toen ik vorige week zaterdag te horen kreeg dat ik dit prachtige schapenvacht van het deense merk Nordal gewonnen had. Een groot mooi schapenvacht stond namelijk al een tijdje op mijn “wishlist”. De dagen worden steeds korter en het weer is ook steeds meer aan het veranderen. Hierdoor wil ik het in huis ook steeds knusser en gezelliger maken. Door een mooi plaid, veel kussens en dit prachtige schapenvacht op de bank kan ik heerlijk de hele avond bank hangen. Het gebruik van verschillende stoffen en materialen, zorgt voor een knus en warm gevoel wat ik heel fijn vindt in deze tijd van het jaar.

Anne (die een geweldig blog heeft Remadewithlove) mocht in samenwerking met Flynk dit schapenvacht weggeven. Anne heeft een aantal weken geleden de vtwonen award in de categorie beginner gewonnen. Dus het is zeker de moeite waard om haar blog te volgen.

Flynk is een te gekke webshop voor vintage en industriƫle meubels en accessoires. Het assortiment bestaat uit een mix van oude en nieuwe producten. Dus wil je ook een prachtig schapenvacht zoals deze, neem dan eens een kijkje in de webshop van Flynk.

Reactie achterlaten