STIJLKAMER

Een aantal weken geleden was ik op bezoek bij Vesta in Groningen om een samenwerking te bespreken. Het leuke was dat alle ideeën welkom waren en alles qua samenwerking nog open stond. Dus zijn we gaan brainstormen en daaruit is onder andere het volgende plan uit gekomen. Ik mag inde winkel van Vesta een stijlkamer inrichten samen met nog 2 andere bloggers. Deze stijlkamer blijft 2 maanden staan en daarna is de beurt aan een andere blogger. Op deze manier worden de klanten van Vesta elke keer verrast met een nieuwe interieurstijl.

De stijlkamer

Afgelopen maandag was het zover, ik mocht als eerste aan de slag met het inrichten van een stijlkamer. Ik had er onwijs veel zin in en na het wegbrengen van mijn kinderen, stapte ik in de auto richting Groningen. eenmaal aangekomen ben ik meteen aan de slag gegaan met het schilderen van de wandjes in de kleur bakery brown van Flexa. Van te voren had ik een moodboard gemaakt om duidelijk te krijgen welke interieurstijl ik wilde neerzetten. Ik wilde werken met warme bruin en nude tinten in combinatie met zilver en grijs. Een leuk contrast al zeg ik het zelf. Dit kleurgebruik wilde ik verwerken in een Scandinavische chique stijl, waarin zwart wit fotografie niet kan ontbreken.

Contrasten

Na het schilderen heb ik de grote meubels bij elkaar gezocht, zodat de basis alvast stond. Het was even zoeken naar de juiste meubels, maar uiteindelijk vond ik alles wat ik nodig had. Ik koos voor een design bank in een fijne licht grijze kleur. Op de grond kwam een fluffy wollen vloerkleed waarmee je een leuk speels effect creëert. Op het fluffy vloerkleed plaatste ik de spiegel tafel van Hay, een groter contrast kun je bijna niet hebben. En omdat ik daar echt naar op zoek was, kon je mij op dat moment niet blijer maken. Een mooie design klassieker als fauteuil erbij en de basis was gelegd.

Toen ging op zoek naar de juiste accessoires. Ik wilde niet dat het een stijlkamer werd met alleen design, er moest hier en daar wel gemixt worden in stijlen. Dus ging ik op zoek naar stoere items en zo vond ik een oud drinkflesje bij 4 x stoer en een betonnen camera wat je kunt gebruiken als waxinelicht houder. Ik plaatste een show rek achter de bank om diepte te creëren. Het rek stylde ik met mooie zwart wit prints en de lijst met de veer kreeg ook een mooi plekje. Een mooie lamp van Kartell in de hoek boven de bank en het plaatje was bijna compleet. Alleen nog een fijn fluffy kussen op de bank en een mooi plaid waarin de grijs bruine tinten terug komen. Ja, nu was het helemaal af en ik was blij met het eindresultaat.

We hebben tijdens het inrichten van de stijlkamer de camera aangezet, zodat je een leuk beeld krijgt van het inrichten en stylen. Deze video is hieronder te bekijken. Ook zijn Vesta en ik zijn natuurlijk heel benieuwd naar wat jullie van het eindresultaat vinden. Dus ik zou zeggen plan een dagje Groningen en ga langs bij Vesta, want daar is zoveel moois te zien. En nieuwsgierig welke producten ik gebruikt heb? Alles is te zien hier←

 

Reactie achterlaten