Home BLOG Stoer Metaal

Stoer Metaal

Vorige week ging ik op bezoek bij Alet van Stoer Metaal. Wat een ontzettend leuk huis heeft Alet en wat hadden we een gezellige dag. We bezochten leuke interieur hotspots, zoals Combitex en Basiclabel en ik kreeg een rondleiding op de werkplaats van Stoer Metaal. Alet is heel actief op instagram met het posten van de prachtige producten uit de shop en haar leuke huis, maar weinig mensen hebben de werkplaats gezien. En ik dus nu wel en wat leek mij het leuk om dat eens met jullie te delen.

Stoer Metaal is een webshop met allerlei ijzeren life-style spullen en meubels, waaronder ook hun eigen label Stoer Metaal. Het lampje Peer dat je hierboven ziet is ook van Stoer Metaal en heeft een mooi plekje gekregen op onze slaapkamer. In de werkplaats wordt hard gewerkt aan hun eigen label en hebben ze een opslagruimte waar alle webshop producten staan. Aan de hand van verschillende foto’s geef ik jullie een kijkje in de werkplaats, kijken jullie mee?

Toch blijf ik iets hebben met stoere industriële panden, items en dus ook werkplaatsen. Ik vind het ook heel leuk om foto’s van iets te maken waarvan je denk is dat mooi? En wat dan uiteindelijk een heel gaaf beeld oplevert. De foto waarop ik op de vide sta en nog een deel van mijn schoenen ziet, vind ik heel geslaagd. Je moet eerst kijken wat het allemaal is en waar de foto is genomen. Dat zoekende en niet meteen herkenbare vind ik heel interessant om naar te kijken.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en zie graag jullie reacties hieronder tegemoet. Fijne dag!

Reactie achterlaten