SUS FAVORIETE MERKEN BIJ VESTA

Een half jaar geleden ben ik samen met een aantal andere bloggers uit het hoge noorden een samenwerking aangegaan met Vesta in Groningen. Ik schrijf sindsdien 1x in de 1,5 maand een blog over een product van Vesta. Ontzettend leuk om te doen en ik moet zeggen ik word er ontzettend hebberig van. Want Vesta heeft ontzettend veel mooie tijdloze producten en een heel gevarieerd aanbod, dus eigenlijk voor ieder wat wils. Je kunt je nu ook wel voor stellen dat ik regelmatig iets koop.  En het leek mij leuk om in deze blogpost jullie mee te nemen in mijn aankopen bij Vesta, maar ook iets te vertellen over mijn favoriete merken.

Eerste aankoop

Mijn eerste aankoop bij Vesta is van het merk Hay en dan komen we meteen bij één van mijn favoriete merken. Hay is een Deens merk dat prachtige stoelen, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires maakt. Typisch Scandinavisch design met een moderne uitstraling. Inmiddels is mijn verzameling Hay flink uitgebreid, het is een mooi tijdloos design tegen betaalbare prijzen. Ik hou ervan!

De Pion lamp was het eerste product dat ik kocht van Hay bij Vesta.Ik was op zoek naar een sfeervolle tafellamp die neutraal en tijdloos was. De Hay Pion lamp is gemaakt van papier en de basis binnenin is een frame van metaal.  De lamp staat nu alweer een tijdje te “shinen” op de hangkast in onze woonkamer en is de perfecte sfeerverlichting voor deze ruimte.

Bloempotjes van Hay

De aankoop daarna waren de bloempotjes van Hay. Ik heb er inmiddels 5 stuks in huis in 2 verschillende kleuren en 3 verschillende maten. Deze bloempotten hebben een minimalistisch design en worden geleverd inclusief schotel. De potjes zijn zelfs mooi zonder een plantje erin en ik heb er dan ook 2 zonder plant voor het raam staan.

 

Bijzettafel Tray

En we blijven nog even bij het merk Hay, want naast ons bed staat de Hay Tray bijzettafel. Deze tafel is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Met de Tray tafel kun je alle kanten op. Het tafelblad zit los en kan gebruikt worden als dienblad. Neem hem mee naar de keuken en kom terug met een dienblad vol lekkers. Ideaal dus als mijn man mij een ontbijtje op bed wil komen brengen, wat wel 2 keer in het jaar gebeurd!

Laatste aankoop

En mijn laatste aankoop is van een ander merk bij Vesta. Wat ook zeker één van mijn favoriete merken is en om eerlijk te zijn zou ik alles wel willen kopen van dat merk. Het gaat om het merk Woud. Het Deense designmerk Woud maakt tijdloos design met geselecteerde opkomende ontwerpers. Duurzame, originele ontwerpen met functionaliteit én betekenis. En nu was ik al een tijdje verliefd ja echt verliefd op het wandrek Stedge ontworpen door Leonard Aldenhoff. Het wandrek is heel subtiel en het lijkt alsof de planken hangen aan slechts een metalen draadje aan de linkerzijde. De planken zijn gemaakt van massief eikenhout en zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. En nu hangt dit prachtige wandrek in onze slaapkamer. Het leuke aan dit wandrek vind ik ook dat je er eindeloos mee kunt stylen.

Kleine make-over

Nu is het wel zo dat door dit prachtige wandrek van Woud ik onze slaapkamer maar meteen een make over heb gegeven. Achter ons bed zijn al een tijdje de originele betonblokken zichtbaar, wat een rauw effect heeft. Daarom heen wilde ik de slaapkamer wat meer warmte geven. Ik heb de overige muren allemaal geschilderd in een warm licht grijze tint. En het effect was meteen zichtbaar. Door de wit geschilderde muren te vervangen voor een warm licht grijze kleur, kreeg de gehele slaapkamer direct zoveel meer sfeer. En de wandrek Stegde komt nu veel beter uit. En ik kan je vertellen, dat het zeker fijn wakker worden is in een fijne serene ruimte.

En nieuwsgierig wat mijn volgende aankoop zal zijn, houdt dan Vesta en mijn blog in de gaten!

Reactie achterlaten