SUSSTYLING BESTAAT 1 JAAR

SusStyling bestaat 1 jaar en dat mag gevierd worden met het weggeven van veel hele leuke cadeautjes.

Wat ben ik blij en trots, dat ik een jaar geleden de keus maakte om mijn vaste baan op te zeggen en van mijn passie mijn werk te maken. Een keuze die ik niet zomaar maakte, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Want wat was het een bijzonder jaar voor mij, maar ook voor mijn bedrijf SusStyling. Om te staan waar ik nu sta, is allereerst dankzij de steun van mijn familie. Maar ook door mijn tv avontuur, meedoen aan Designdroom.

Passie voor mijn vak

Voor SusStyling heb ik nog een aantal nieuwe ideeën, die hopelijk in het komend jaar meer vorm gaan krijgen. Ik heb veel projecten staan, waar ik ontzettend blij van wordt. Door het vele werken vergeet ik vaak, om ook nog iets te posten op social media, maar daar komt verandering in. De juiste balans tussen werk en privé moet ik ook nog vinden. Je pakt zo makkelijk je laptop er even bij en vervolgens werk je zo 40 uur in de week. Maar daar ben ik mij van bewust, dus een leerpunt voor mij. Maar het belangrijkste is, ik geniet! Van mijn gezin, van alles om me heen, maar ook van mijn werk. Wat ik met veel liefde en passie doe.

SusStyling 1 Jaar

En doordat ik blij en dankbaar ben voor waar ik nu sta en SusStyling 1 jaar is geworden, vind ik het tijd voor een feestje. En bij een feestje horen cadeautjes die ik in samenwerking met een aantal mooie bedrijven mag weggeven. Yoehoeeee, zo ontzettend leuk dit!

Het eerste cadeautje komt van SusStyling en dat is 20% korting op al het interieuradvies. Ben je niet tevreden over je interieur en weet je zelf niet waar je moet beginnen? Ik kom graag bij je langs voor een  vrijblijvend intake gesprek waarin we al jouw woonwensen bespreken. Maak je een afspraak in de week van 22 November tot 3 december dan krijg je 20% korting op het totaal bedrag. Zie ik je snel?


Reactie achterlaten