WINACTIE PLANTBOX FERM LIVING

Omdat SusStyling 1 jaar bestaat mag ik in samenwerking met een aantal mooie bedrijven super leuke producten weggeven. En wat word ik daar blij van. Want zien jullie die geweldige plant box van Ferm Living? Die mag ik dus in samenwerking met Nordic Blends weggeven.  En ik vond het al een feestje op zich om deze box te stylen. Want je kunt er natuurlijk planten in doen, wat ook onwijs leuk staat. Maar mij leek het juist leuk om de plant box te gebruiken als opberg/plant box, om mijn bureau daarmee op te leuken. Al mijn papier verzameltjes kwamen erin, met een aantal kleurstaaltjes en mijn schrijfboekjes. En een leuk plantje kon natuurlijk niet ontbreken.

Plant box Ferm Living

De plant box van Ferm Living is gemaakt van stevig gelakt metaal. Hij is ontworpen voor plantjes en verse kruidenpotjes omdat het formaat precies op de vensterbank past. Maar eigenlijk kun je er dus van alles mee en dat maakt deze plantenbox ook zo leuk. Hij is te koop in de Scandinavische webshop van Nordic Blends, wat zeker de moeite waard is om eens een kijkje te nemen.

Maar hoe kun je nu die plant box van Ferm Living winnen? Heel simpel!

Je kunt meedoen tot 30 November. De dag erna maak ik de winnaar bekend. Heel veel succes! En zijn jullie al nieuwsgierig naar de volgende winactie?

1 reactie

Saskia november 26, 2017 at 10:45 am

Als black 🖤 Kan ik niet anders dan meedoen…. en dan zeker als het om deze beauty gaat! Hoop op nog vele mooie blogs van jou hand. Sasje (IG)

View Comment
Reply

Reactie achterlaten