Home BLOG Wollen vloerkleed

Wollen vloerkleed

Ik verander graag in ons huis, daar word ik blij van en ik vind het ontzettend leuk om daar mee bezig te zijn.  Mijn gezin staat niet raar te kijken als ze thuis komen en er is weer iets veranderd, soms zien ze het niet eens meer. Nu was ik laatst bezig met onze slaapkamer. Ik wilde graag een vloerkleed die warmte uitstraalt. Een leuk contrast met de koude betonnen muur achter ons bed. En een vloerkleed naast het bed is fijn als je in de ochtend, vroeg uit je warme fijne bed stapt. In mijn zoektocht naar een mooi warm vloerkleed kwam ik terecht op de site van De Woonwinkelier. De Woonwinkelier is een web shop met veel woonartikel, van tafels en stoelen tot verlichting, vloerkleden en woondecoratie. En daar vond ik dus mijn vloerkleed. Een prachtig wollen vloerkleed Lana in grijs/wit met een platte structuur. Tijdloos en met de hand gemaakt in India. Het vloerkleed Lana is in meerdere kleuren en formaten beschikbaar.


Wollen vloerkleden

Wollen vloerkleden zijn al heel lang populair. Wol heeft een rijke uitstraling en een lange geschiedenis aan tapijten. Het is een natuurlijk materiaal en kent veel voordelen. Wollen vloerkleden voelen heerlijk warm aan, heel fijn dus als je uit je warme bed stapt. Maar het is ook elastisch, waardoor het naar zijn oorspronkelijke vorm wil terugkeren, daarnaast is het geluiddempend en isolerend. Een wollen vloerkleed is vuil werend, ideaal dus met kleine kinderen die bij ons in huis de meeste troep maken. Een nadeel is wel dat de meeste wollen vloerkleden in het begin veel pluizen, vooral met stofzuigen. Ik kan jullie vertellen dat pluizen doet dit vloerkleed dus niet. Wat ik zelf heel erg prettig vindt.


Voor nu ligt het vloerkleed Lana fijn in onze slaapkamer, maar het kan ook zo zijn dat hij binnenkort weer verhuisd naar een andere ruimte in huis. Hieronder laat ik nog een aantal foto’s zien van het prachtige wollen vloerkleed, waarin de structuur ook goed te zien is.

 

 

Reactie achterlaten