Home BLOG Woud Come Here bijzettafel

Woud Come Here bijzettafel

Samenwerken

SusStyling en Vesta Meubelen gaan samenwerken, hoe leuk is dat! Ik ben één van de bloggers die regelmatig een blog schrijft over een leuk item uit de shop van Vesta. Maar er is meer, want deze week ga ik ook aan de slag met een stijlkamer ontwerpen en in te richten in de winkel van Vesta. Zo ontzettend veel zin in deze leuke samenwerking, dus hou mijn blog en Vesta in de gaten.

Design Tafeltje van Woud

Mijn eerste blogpost gaat over dit geweldige design tafeltje Come Here van Woud. Ik ben verliefd, wat een prachtig design. Dit tafeltje is ontworpen door de Deense designer Steffen Juul. Een eenvoudig ontwerp waar houten poten en tafelblad een kwalitatief stuk meubel vormen. Dit veelzijdige tafeltje is niet alleen een mooi item in je huis, maar ook heel praktisch. Doordat één van de poten door het tafelblad steekt dient het tevens als een handvat. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, ik koos voor een gerookt eiken exemplaar, wat super staat bij de rest van mijn interieur.

Mijn interieur

Door de jaren heen is mijn interieur veranderd. Niet alleen omdat ik hier graag mee bezig ben, maar ook qua interieurstijl is er het één en ander veranderd. Waar ik eerst ontzettend blij werd van een oude industriële items, word ik nu ontzettend blij van design. En zo ook dit tafeltje van Woud. Het gerookte eiken vind ik helemaal geweldig in combinatie met een lichte basis. Een Scandinavisch interieur is dan ook de stijl die ik erg mooi vind, maar ik geef er wel mijn eigen draai aan. Zo combineer ik Scandinavisch design met zowel industriële- als klassieke items. Dit alles in een rustige basis met lichte kleuren en natuurlijk materialen. Deze rustige basis zal niet snel veranderen, want die basis voelt voor mij als thuis komen. Hieronder zijn nog enkele beelden te zien van het tafeltje Come Here van Woud in mijn huis. Mijn blog is ook te lezen op de site van Vesta.

Reactie achterlaten