ZOEKTOCHT NAAR DE JUISTE STOEL

Zoals velen van jullie wel weten verander ik nog wel eens ons interieur. Eigenlijk verander ik best wel vaak ons interieur. En ik denk dat dat ook iets is wat niet, misschien wel nooit zou veranderen. Ik vind het leuk om daarmee bezig te zijn. En als interieurontwerper kan het zelfs zo zijn dat ik zo enthousiast ben over een ontwerp van een klant, dat ik daardoor zelf ook weer het één en ander in huis wil veranderen. En ik voel de vraag al aankomen, ja mijn man wordt zeker wel eens gek van mij. Gelukkig kent hij mij langer dan vandaag!

Een grote verandering

Maar een half jaar geleden heb ik dus onze woonkamer een keer drastisch omgegooid. De bank stond in het midden van de woonkamer en die heb ik toen tegen de muur aangezet. Het tv meubel kreeg een plek aan de andere kant van de muur, zodat alles veel ruimtelijker werd. Alleen 1 nadeel was wel, doordat ik de tv ( zonder toestemming van manlief) heb verplaatst konden we daardoor een maand geen Netflix meer kijken. Had iets te maken met de signaal sterkte geloof ik. Oeps!!! Dus daar heb ik wel van geleerd, nooit meer zonder toestemming van manlief de tv verplaatsen!

Zoektocht naar mijn droomstoel

Maar door die verandering in onze woonkamer, miste ik toch nog iets, namelijk een stoel. Ik heb er ook geen haast achter gezet dit keer, ik dacht die droomstoel van mij die kom ik vanzelf wel een keer tegen. Nu in het zo dat ik een ontzettende leuke samenwerking heb met Vesta in Groningen. Ik schrijf regelmatig een blog voor Vesta en heb 2 maanden geleden een stijlkamer in mogen richten. Ontzettend leuk allemaal, want werken met prachtig mooie meubels en accessoires, ja daar hou ik wel van. En prachtige meubels en accessoires is in overvloed te vinden bij Vesta.

Vesta

Dus afgelopen zondag ben ik richting Groningen gegaan op zoek naar mijn droomstoel. En laat ik die nou net hebben gevonden bij Vesta. Het is geworden….. De stoel van HAY, wit met een vilten zitting. En ik ben er zó blij mee. De combinatie van de witte kuip met de vilten zitting vind ik echt te gek. Het is een prachtig eenvoud model stoel die makkelijk te combineren is. Ideaal voor mij dus, als ik af en toe nog wel eens iets verander.

Gezin ook enthousiast

Het leuke was ook dat mijn gezin enthousiast was over de stoel. Mijn man zei als eerste, “zo, hebben we nu eindelijk eens een stoel die goed zit”. Hij zag de HAY stoel wel meer als een bureau stoel om aan te werken. Kan ik begrijpen, maar voor nu staat hij prachtig bij onze bank. En de kinderen die vinden de HAY stoel dus ook helemaal leuk. Ze maakten zelfs ruzie over wie er nu als eerste in mocht gaan zitten.  Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling, maar ik was blij dat mijn aankoop gewaardeerd werd. Dus mijn missie is geslaagd, de zoektocht naar de juiste stoel in onze woonkamer is voor nu afgerond.

Hieronder nog een aantal foto’s van de prachtige design stoel van HAY in onze woonkamer te koop bij Vesta in Groningen.

Reactie achterlaten