OVER MIJ

Mijn naam is  Susan Gansekoele en ik geef interieuradvies aan particulieren en bedrijven onder de naam SusStyling. Gevoel voor inrichten en stylen zat er bij mij al vroeg in. Als klein meisje veranderde ik regelmatig mijn kamertje en knapte oude meubeltjes op.  

 

Na de middelbare school was er ook geen twijfel over mogelijk, ik wilde een creatieve opleiding gaan volgen en ik kwam terecht op het Cibap. Daar studeerde ik de opleiding ruimtelijke vormgeving, presentatie en communicatie. Het laatste jaar van mijn opleiding  ging mijn voorkeur meer richting de mode. En na het behalen van mijn diploma, kreeg ik al vrij snel een baan als visual merchandiser. Maar toen wij in 2012 ons eerste huis kochten, begon de passie voor interieur weer op te bloeien. 4 Jaar later besloot ik mijn hart te volgen en ben ik voor mijzelf begonnen met SusStyling.  Inmiddels mag ik mij gediplomeerd interieurontwerper noemen en heb ik voor diverse klanten een passend interieuradvies mogen ontwerpen. 

 

Ik vind het bijzonder om mensen te helpen met iets wat ik het allerleukste vindt om te doen, interieuradvies geven. Een fijn thuis gevoel creëren, bedenken van creatieve oplossingen en een stukje eigenheid zijn mijn focuspunten. Hierbij inspireer ik je graag met mijn enthousiasme en gedrevenheid!