Home OVER MIJ

OVER MIJ

Wie ben ik?

Ik ben Susan Gansekoele en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in een leuk huis in Meppel. Als klein meisje was ik al creatief bezig met mijn kamer. Ik veranderde regelmatig iets en knapte oude meubeltjes op. Dus de passie om creatief bezig te zijn, zat er al vroeg in.


 

Opleiding!

Na de middelbare school was er ook geen twijfel over mogelijk, ik wilde een creatieve opleiding gaan volgen en ik kwam terecht op het Cibap. Daar studeerde ik de opleiding ruimtelijke vormgeving, presentatie en communicatie. Het laatste jaar van mijn opleiding  ging mijn voorkeur meer richting de mode. En na het behalen van mijn diploma, kreeg ik al vrij snel een baan als visual merchandiser.


 

En toen!

Maar toen wij in 2012 ons eerste huis kochten, begon de passie voor interieur weer op te bloeien. En in mijn baan als visual merchandiser miste ik de creativiteit enorm. Om van mijn passie mijn werk te maken, heb ik een interieurstyling opleiding gevolgd. Sindsdien word ik regelmatig gevraagd voor interieur en styling advies.

Ik vind het bijzonder om mensen te helpen met iets wat ik het allerleukste vindt om te doen, interieuradvies geven. De mensen achter het interieur die wil ik eerst leren kennen. Om vandaar uit een passend ontwerp te maken. Een fijn thuis gevoel creëren, bedenken van creatieve ideeën, een stukje eigenheid en waar mogelijk een low budget realiseren zijn mijn focuspunten. Hierbij inspireer ik je graag met mijn enthousiasme en gedrevenheid.

Op mijn site vind je ook mijn blog die ik vanuit mijn passie voor styling en interieur ben begonnen. Hierin deel ik styling projecten en inspirerende plaatjes, omdat er al zoveel moois te ontdekken is.