Portfolio

Hieronder een greep uit het uitgebreide portfolio van Susstyling.

INTERIEURONTWERP | DESIGNDROOM


INTERIEURONTWERP

In aflevering 3 van Designdroom kregen wij de opdracht om in de kelder  van Joep een mancave / werkplek / relax plek te ontwerpen. Joep wil geen darkroom, maar houdt van een lichte frisse ruimte. Hij is dol op zeilen en zijn gezin gaat boven alles. Er moet een plek gecreëerd worden waar hij kan werken, maar ook een fijne zit plek waar hij kan lezen. Met deze wensenlijst ben ik aan de slag gegaan.  Het budget was € 750,-

Voor Joep heb ik een grote werkplek gecreëerd met 2 bureaus in het midden van de ruimte. Doordat de bureaus midden in de kelder staan, heb je als je aan het werk bent overzicht over de gehele ruimte. Tussen de twee bureaus heb ik een eikenhouten plaat geplaatst waar je nog net overheen kan kijken. Je houdt het contact met de overkant, maar kijkt niet tegen de lelijke snoeren aan de pc of laptop. Ook kun je de houten plaat gebruiken voor je memo kladjes of leuke foto’s. Tegen de achterste muur staan 2 kasten waar Joep al zijn spullen in kwijt kan.In dit ontwerp heb ik 2 stijlen met elkaar gemixt, namelijk modern en klassiek. De donker houten klassieke vloer geeft meteen de juiste sfeer. Met daarop lichte moderne meubels, die alles weer in balans brengen. Het schilderij De Winstoot van de schilder Willem van de Velde uit ca 1680 is mijn inspiratiebeeld voor dit ontwerp geweest. Met dit schilderij pak je meteen 2 wensen van Joep, namelijk het zeilen en het schilderij dient meteen als een klassiek element in de ruimte. Het kleurgebruik is daar ook op gebaseerd. De mooie blauwtint aan de achterste muur in combinatie met okergeel, donker hout en licht ijken. De kleuren en de stijlen zijn continue gemixt met elkaar waardoor een eenheid krijgt. Hieronder zijn nog enkele foto’s van dit ontwerp te zien. Ook kun je een kijkje nemen op de site van IKEA en SBS6.


 


september 14, 2017 0 comment
0 Facebook Twitter Google + Pinterest

INTERIEURONTWERP | DESIGNDROOM

 


INTERIEURONTWERP

In aflevering 2 van Designdroom kregen wij de opdracht om een ontwerp te maken voor de kinderkamer van Britt. Britt is een heel stoer en sterk meisje van 8 jaar die een stoere kamer wil met veel zwart, wit en donker paars. Ze houdt van knutselen en zit graag achter haar naaimachine. Ook is ze regelmatig te vinden op de manage, want ze is dol op paarden. Britt wil graag een hoogslaper, alleen vindt haar moeder dat niet heel praktisch die ziet liever een stapelbed terug in de ruimte.

Met deze wensen ben ik aan de slag gegaan. Voor Britt heb ik een stoere kamer gemaakt met zwart en wit als basis kleur en neon oranje en licht blauw als accentkleur. Ik heb voor deze accentkleuren gekozen, omdat ik het zwart wat wilde afzwakken en daar een vrolijke kleur aan wilde toevoegen. Het gebruik van licht ijken hout geeft de kamer warmte.De indeling was vrij snel bepaald. Doordat Britt graag knutselt heb ik voor haar een groot bureau gemaakt over de totale lengte van de kamer. Onder het bureau is een ladekast waar ze al haar knutselspulletjes in kwijt kan. Aan de ene kant van de muur staat het stapelbed en aan de andere kant haar kledingkast. Die kast bestaat uit 3 verschillende kasten op elkaar gestapeld, waarvan eentje geverfd is met schoolbordverf. Deze 3 kasten bij elkaar geeft een speels effect en Britt kan zelf tekeningen maken op de zwarte kast.

De lamp naast het bed is een krukje van IKEA. De bovenkant van het krukje is de voet van de lamp geworden en de poten zijn de armen van de lamp. Door op verschillende plaatsen een gaatje te boren, kun je het strijkijzersnoer er zo doorheen halen. Een simpele DIY, voor een klein prijsje.

Ook heb ik voor Britt een schommel in de slaapkamer gehangen en is de zwarte wand bij haar bed geverfd met schoolbordverf. Bij dit ontwerp zie je dat er een mix is met de kleuren, materialen en stijlen. Dit zorgt voor een totaal plaatje en een mooi geheel. Meer weten over dit ontwerp neem een kijkje op de site van IKEA en SBS6 

september 8, 2017 2 comments
0 Facebook Twitter Google + Pinterest

INTERIEURONTWERP | PARTICULIER 


Interieurontwerp

Na een intake gesprek met de klant, waarin de wensen en behoeftes duidelijk werden is er een moodboard gemaakt. De interieurstijl die terug te zien is in het moodboard, kun je het beste omschrijven als modern kleurrijk. Het kleurgebruik toont lef en dat is wat de klant miste in hun eigen huis. Door te werken met een lichte vloer en 1 kleurenpalet voelt de ruimte als 1 gezellige fijne ruimte wat past bij de klant en geschikt is voor het gehele gezin.


juli 21, 2017 0 comment
0 Facebook Twitter Google + Pinterest