UITGEBREID INTERIEURADVIES EN UITVOERING GEZINSWONING MEPPEL

Voor deze klant  hebben wij een uitgebreid interieurontwerp gemaakt voor de woon- en eetkamer en we hebben de uitvoering  gerealiseerd. Belangrijk was dat de verschillende functies in huis een goede plek kregen en dat er meer eenheid kwam in de ruimte. De klant wilde graag de eettafel met stoelen en een eetkamerbank en het bankstel en tv meubel terug zien in het ontwerp. Deze meubels zijn vrij robuust en industrieel. Wij hebben met dit ontwerp deze meubels in een lichte Scandinavische setting gezet, om zo een sfeervol en stijlvol geheel te creëren.

Er is een fijne werkplek gecreëerd met veel opbergruimte, waarbij de kabels en de printer netjes weggewerkt zijn, dit  dankzij meubelmaker Frans Hamelijnck. De witte kasten had de klant zelf, wij hebben er een nieuwe draai aan gegeven om ze boven op elkaar te stapelen en er een ombouw van MDF omheen te monteren.

Ook is er een speelplek met speelhuisje en bureautje ontworpen door SusStyling en gerealiseerd door Frans. Het is een fijne speelplek geworden, waarbij het speelgoed in de 2 grote kasten opgeborgen zit.

Door de verschillende functies een plek te geven met opbergruimte creëer je rust in je interieur. En door de 2 interieurstijlen met elkaar te combineren, krijg je eenheid en wordt het een verrassend en sfeervol interieur. Na het presenteren van het ontwerp zijn we aan de slag gegaan met de voorbereidingen van de uitvoering en in een weekend hebben wij alles gerealiseerd. Een tevreden klant die nu fijn kan genieten van een woon- en eetkamer  die tot in de puntjes af is.