MASTERBEDROOM EN BADKAMER

In dit ontwerp hebben wij een zolder mogen omtoveren tot masterbedroom / badkamer. Het moest een fijne serene sfeer worden en dat is goed terug te zien in de kleuren en materialen. Wel hebben wij voor een beetje contrast, zwarte en antraciet kleurige accenten erin verwerkt. De ruimte heeft veel schuinen wanden en een prachtig rond raampje aan de voorkant van het huis. de schuine lijnen in combinatie met ronde vormen hebben we doorgevoerd in een aantal items maar ook in de antraciet kleurige wand achter het bureau. Daar worden de schuinen wanden benadrukt door houten latten in een bepaald patroon op de muur te bevestigen. Deze worden in dezelfde kleur als de wand geschilderd voor een subtiel effect.

De badkamer is iets verhoogd en heeft een beton look tegel vloer. De vloer in de rest van de ruimte is een licht eikenhouten pvc vloer. Aan de achterkant van de douchewand komen kleine mat wit en beige tegeltjes. Dit geeft een speels effect in combinatie met de mat zwarte douchekranen.

Om de ruimte optimaal te benutten zijn er 2 grote kasten op maat ontworpen, waarin alle kleding zowel liggend als gehangen kan worden. Deze kasten zijn van hout en in een light grey wash gebeitst. Deze kast wordt gemaakt door mijn collega meubel maker Frans vanĀ FH Wooddesign

Reactie achterlaten