BINNENKIJKER VTWONEN

by Susan

 

Nu in de Vtwonen een binnenkijker van Dorieke en mij van het prachtige huis van Corrie, Albert en hun 4 kinderen. Dit nieuwbouwhuis op een historische plek in Zwolle straalt zoveel rust uit. Het zachte kleurgebruik in combinatie met lege muren en basic meubels, zorgt voor een minimalistische inrichting.

Bij binnenkomst in de woon- eetkamer is het eerste wat opvalt de keuken. Deze staat in het midden van de ruimte, met een geweldige ombouw van groen grijze tegels. Verder heeft het huis hoge plafonds met grote ramen en uitzicht op de Singel van Zwolle. De plek waar het huis staat is ook hetgeen waar Corrie en Albert verliefd op werden. Hoe de bouw en de inrichting van hun huis tot stand kwam lees je allemaal in de nieuwste Vtwonen, daar ga ik natuurlijk niet al te veel over vertellen. Hieronder zijn nog enkele beelden van deze binnenkijker te bewonderen.

 

 

Deze reportage is nu te zien in de Vtwonen en ligt in de winkels waar je de complete binnenkijker kan bekijken. Bedankt Corrie, Albert en de kinderen voor de gastvrijheid.

Fotografie: Dorieke Zevenberg | Styling: Susan Gansekoele

Leave a Comment