MIJN EIGEN SENTIMO

by Susan

Een jaar geleden gooide ik de hele indeling van mijn woonkamer om. De bank stond altijd in het midden van de woonkamer en kreeg een plekje tegen de muur. En het tv meubel verplaatste ik naar de muur tegenover de bank. Op die manier leek ons huis veel groter, maar ook minder knus. Een groot vloerkleed zou het een stuk knusser maken, dus die werd aangeschaft. Door deze verandering in onze woonkamer kwam de radiator veel meer in het zicht. Een niet heel fraai element in de ruimte kan ik je vertellen. En hoe meer ik dat ging beseffen, hoe meer ik mij er aan ging ergeren. Totdat ik daarvoor de oplossing vond bij Sentimo!

Sentimo radiatorbekleding

Bij Sentimo kun je terecht voor metalen radiatorbekleding die je eenvoudig over je eigen radiator plaatst. De oplossing voor mijn ergernis dus. Je kunt op de site van Sentimo heel gemakkelijk zelf je bestelling doen door een stappenplan te volgen.

Als eerste wordt er de vraag gesteld, aan de hand van afbeeldingen, welke radiator jij hebt. Daarna kun je kiezen tussen 2 verschillende uitstralingen voor je bekleding. Eentje met een groef of een gewoon een vlakke bekleding. Ik heb zelf voor het laatste gekozen, omdat ik dat het rustigste vond bij het geheel van onze woonkamer. Daarna mag je kiezen uit de 20 prachtige RAL kleuren. Wil je juist dat je radiator opvalt, kies dan voor een leuk kleurtje. Ik koos voor RAL 9016, want ik wilde juist dat de radiator onderdeel werd van de rest van de muur. De volgende vraag; wil jij de knop van de radiator weggewerkt hebben? Ja, dat wil ik héél graag! Dat was denk ik wel het lelijkste bij onze radiator, die knop! Die ook echt mega in het zich was, dus weg ermee! Daarna kwam het meten. Dat vind ik zelf toch wel het lastigste gedeelte. Ik kan prima meten en de instructies zijn ook heel duidelijk, maar stel je meet verkeerd en de radiator bekleding past niet. Dus na 5 x opnieuw gemeten te hebben, heb ik alle gegevens ingevuld en opgestuurd.

Eindresultaat!

Twee weken na mijn bestelling kreeg ik het bericht dat de radiator geleverd werd. Netjes ingepakt en met duidelijke instructies ging ik aan de slag. De radiator ombouw is makkelijk te bevestiging met magneetjes en is in een mum van tijd klaar. En hoe ik het had gemeten het klopte. Dus zolang je de duidelijke instructies op de site van Sentimo volgt, kan het niet mis gaan! En wat ben ik er blij mee. Weg met dat lelijke geelachtig ding, welkom mooie ombouw! Strak en netjes afgewerkt, ik hou ervan!


Leave a Comment