UPDATE SUSSTYLING & INTERIEURTRENDS

by Susan

Wat zijn we in een bizarre tijd terecht gekomen, soms lijkt het voor ons nog zo onwerkelijk allemaal. Maar het is echt, het Corona virus is er en de meeste mensen zijn thuis. Want thuis zijn, binnen blijven is nu zo ontzettend belangrijk. We willen het virus de baas blijven en ik hoop dat we daar met z’n allen voor gaan. Ik zie ook veel mooie dingen om me heen gebeuren, mensen die elkaar een hart onder de riem steken, elkaar helpen voor zover het mogelijk is. Ik hoop dat we daar met elkaar veel kracht uit halen, want samen staan we sterker.

Ik wilde toch ook graag in een blog post een klein stukje wijden aan de situatie nu, omdat ook wij als gezin maar ook wij als bedrijf ons volledig aan passen aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Gelukkig kunnen wij onze werkzaamheden vanuit huis regelen. Wel merken we, wat heel logisch is, dat mensen voorzichtiger zijn met waar hun geld naartoe gaat. Wat we helaas ook moeten uitstellen is de opening van de studio van SusStyling. Zoals misschien je wel gezien of gelezen hebt, SusStyling is verhuisd naar een voormalig fabriekspand. We zijn de laatste weken ontzettend druk geweest met ons nieuwe huis. Een opening zit er voorlopig niet in, maar hopelijk kunnen we je online wel blijven inspireren.

Zo heeft stagiair Else zich verdiept in de interieurtrends. Wat speelt er nu op interieur gebied, welke kleuren en materialen zien we veel terug komen? Nieuwsgierig, lees dan vooral verder en laat je inspireren.

Klassieke elementen zijn weer helemaal terug van weggeweest.  Je ziet ze steeds vaker terug op het gebied van interieur. Deze worden in een modern jasje gestoken met verschillende vormen, texturen en aardse tonen. Objecten zoals beelden, pilaren en schilderijen zijn onmisbaar in deze trend. Dit geeft je interieur een artistiek tintje.

Materialen als hout, marmer, glas, messing en fluweel zorgen voor een rijke en chique uitstraling en horen bij de klassieke look. Als laatst geven kleuren als terracotta, diepgroen en blauw een moderne draai aan het geheel en zorgen ze voor een warme uitstraling.

Ook zijn er klassieke items in de webshop te vinden, waaronder deze tafellamp van 101Copenhagen. Deze lamp is een echte eyecatcher in elk interieur en je shopt hem hier.

Liefs Else en Susan

Leave a Comment