by Susan

OVER SUSSTYLING

SusStyling dat ben ik; Susan Gansekoele interieurontwerper en stylist.  Met veel enthousiasme gedrevenheid en passie voor interieur en styling ben ik mijn bedrijf gestart. SusStyling geeft interieuradvies aan zowel particulieren als bedrijven.

Ik vind het bijzonder om mensen te helpen met iets wat ik het allerleukste vindt om te doen, interieuradvies geven. Ik wil graag de mens(en) achter het interieur leren kennen, zodat ik een passend ontwerp kan maken. Een fijn thuis gevoel creëren waarbij de wensen van de klant centraal staan is één van mijn focus punten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een ontwerp weldoordacht, stijlvol, praktisch en in balans is. 

 

SAMENWERKING

In samenwerking met mijn collega meubelmaker Robert van Rodu Interieurs biedt SusStyling een totaal interieuradvies aan. Van ontwerp tot realisatie, wij kunnen het volledige project begeleiden en uitvoeren. Wij ontwerpen en realiseren ook meubels op maat. Robert is een vakman met veel passie en oog voor detail. Met onze eigen vakkennis versterken wij elkaar en creëren wij vele mooie projecten.