by Susan

INTERIEURADVIES WERKWIJZE

Ieder mens is uniek en daarom kan geen enkel interieur hetzelfde zijn. Wij vinden het belangrijk dat het interieur persoonlijk is en dat het past bij jouw wensen behoeftes en gewoontes. Het bedenken van creatieve oplossingen, een stukje eigenheid en eventuele low budget ideeën  zijn enkele aspecten die wij meenemen in het interieurontwerp. We leggen je graag uit hoe we jouw interieur van A tot Z ontwerpen.

stap 1 GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Een fijne samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking. Wij komen bij jou thuis om je woonwensen, behoeftes en gewoontes in kaart te brengen. Ook bespreken we onze werkwijze. Op deze manier kunnen we elkaar wat beter leren kennen.  Naar aanleiding van dit intakegesprek adviseren wij je een van de interieurpakketten of maken wij een offerte op maat. Hierin staat precies wat wij voor je gaan doen, wat de kosten zijn en de tijdsplanning.

stap 2 STIJLPLAN

Op basis van het intakegesprek maken wij een stijlplan voor jou. Hierin wordt aan de hand van verschillende beelden een stijl neer gezet wat past bij jouw wensen en ideeën. Liggen we op één lijn? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp.

stap 3 ONTWERPFASE

Hoe benut je de ruimte optimaal? We maken een plattegrond met een indelingsplan en werken dat uit in een 3D model. Ontwerpen doe je samen, daarom zal er gedurende het traject veel contact zijn tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer!

stap 4 KLEUR BEKENNEN

In het kleurenplan staan de kleuren en materialen van de wanden, vloeren, meubels, raamdecoratie en accessoires. Indien mogelijk laten we de verschillende stalen zien, zodat je zelf de kleuren en materialen kunt bekijken en ervaren.

stap 5 VERLICHTING

In een interieur is een weldoordacht verlichtingsplan onmisbaar. Verlichting is functioneel, maar ook zeker een sfeermaker. In een verlichtingsplan worden per ruimte de verschillende verlichtingspunten zichtbaar en laten we zien welke soort verlichting waar komt.

stap 6 MAATWERK MEUBELS

Om ruimtes optimaal te benutten zijn meubels op maat een goede uitkomst. Kant en klare meubels passen niet altijd in het interieur, met een meubel op maat wordt er tot in de detail een uniek meubel gecreëerd. Van ons krijg je de ontwerptekening voor de meubels op maat en we brengen je graag in contact met onze meubelmaker.

stap 7 VAN MEUBELS TOT ACCESSOIRES

Binnen het door jou opgegeven budget gaan we op zoek naar meubels en accessoires die passen binnen het ontwerp. Daarvoor bezoeken we verschillende woonwinkels en leveranciers. Deze meubels worden toegevoegd in een shoppinglist waar precies staat waar je welke meubel kunt aanschaffen.

stap 8 PRESENTATIE

Aan de hand van verschillende 3D modellen wordt het gehele ontwerp uitgewerkt. Wij komen bij jou thuis om het complete interieurontwerp te presenteren. Alle vragen kunnen gesteld worden en we gaan alles stap voor stap bespreken. Dit ontwerp ontvang je digitaal met de benodigde informatie om het advies uit te kunnen voeren.

stap 9 VAN ADVIES TOT REALISATIE 

Je hebt nu het complete interieurontwerp ontvangen, nu de uitvoering nog. Dit kunnen wij voor jou regelen. Samen met de juiste vakmensen kunnen wij het project begeleiden van het begin tot het eind.

stap 10 FINISHING TOUCH

Met de juiste styling maak je het interieur helemaal af. Het interieur komt tot leven en zorgt voor een sfeervol, stijlvol en persoonlijk interieur. Deze laatste finishing touch kan net het verschil maken.

SPREEKT ONZE WERKWIJZE JOU AAN?

_____

Laten we kennis maken! Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.