OVER SUS

by Susan

OVER SUS

Stijlvolle en tijdloze ontwerpen, gekenmerkt door balans, eenheid en warmte. Dat typeert SUS styling. Wij ontwerpen met oog voor detail en gevoel voor styling. Vanaf de eerste schetsen tot het perfecte eindresultaat; het gehele project nemen wij voor jou uit handen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een stijlvol ingerichte woning of kantoorruimte. Onze projecten variëren van complete renovaties tot kleinschalige opdrachten, zowel particulier als zakelijk. Vanzelfsprekend in lijn met jouw wensen, gecombineerd met onze esthetische visie ‘sophisticated simplicity’.

SUS styling is opgericht door Susan Gansekoele. Susan heeft een enorme passie voor haar vak. In haar ontwerpen creëert zij eenheid door het gebruiken van de juiste combinaties van kleuren en materialen. De juiste mix maakt een interieur spannend en verrassend.

“Een geslaagd ontwerp betekent voor mij een ontwerp met een verhaal, speciaal ontworpen voor jou. Een uniek ontwerp waar jij je thuis voelt en waar jij tot rust kan komen .”

– Susan