THE FACTORY POP-UP STORE

by Susan

YOU ARE INVITED

  • Vrijdag 17 mei 16:00 uur – 21:00 uur.
  • Zaterdag 18 mei 12:00 uur – 17:00 uur.

Onze SUS studio in de oude Zuivelfabriek in Nijeveen, wordt omgetoverd tot een inspirerende pop-up store. Het is een fijne ruimte met een hoog plafond en grote industriële raampartijen waar het licht magisch naar binnen schijnt. De studio wordt gevuld met een waanzinnige, unieke collectie van interieuritems en fashion die zorgvuldig door Susan geselecteerd zijn.

ER IS MEER!

Tijdens de pop-up is er ook ruimte voor mooie gesprekken en ontmoetingen. Op de vrijdag is er een borrel georganiseerd met heerlijk hapjes en drankjes en op zaterdag kun je plaatsnemen aan een lang gedekte tafel onder de grote kastanjeboom voor een heerlijke lunch.

DE LOCATIE

Oude Zuivelfabriek / Kolderveen 30 B Nijeveen / Parkeren graag op Kolderveen 7 / Entree gratis

Ik wil jou inspireren met een unieke collectie waarin vakmanschap, kwaliteit, passie en creativiteit centraal staat. De gehele collectie heb ik zo samengesteld met dezelfde look & feel. Ik kan niet wachten jouw te ontmoeten!

–  liefs Susan

LUNCH MENU

Tijdens The Factory Pop-up Store wordt er op zaterdag een overheerlijke lunch geserveerd. Er wordt gekookt met verse ingrediënten uit Susan ’s eigen moestuin!

DE LUNCH IS:

  • Bruschetta caprese met homemade pesto, mozzarella en tomaat.
  • Een zomerse gele paprika soep met pompoenpitten.
  • Verrukkelijke frittata gevuld verse groenten en kruiden.
  • Gegrilde kipspies van de bbq met frisse yoghurt komkommer dip.
  • Inclusief verkoelende drankjes.

€ 19,- pp

Wij nodigen jou graag uit om plaats te nemen aan de lang gedekte tafel. Voel je meer dan welkom en geniet van de heerlijke lunch onder de grote kastanjeboom.

De lunch wordt geserveerd om 13:00 uur en reserveren is een must i.v.m. de voorbereidingen van de chef kok! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Reserveren voor de lunch!

Graag horen wij met hoeveel personen je komt en wij reserveren een plek voor jou aan tafel.

Door samen te werken met diverse getalenteerde creatieven/makers is deze pop-up mogelijk gemaakt.