WERKWIJZE

by Susan

SUS styling begeleidt jouw project met een resultaatgerichte aanpak. Van complete renovatie tot advies voor een kleur- of verlichtingsplan, jouw wensen en stijlen vertalen wij naar een passend ontwerp en bijbehorend plan van aanpak. Wij doorlopen graag een of meer van de volgende stappen:

Kennismaking

Ieder mens is uniek en daarom kan geen enkel interieur hetzelfde zijn. Wij vinden het belangrijk dat het interieur persoonlijk is en dat het past bij jouw wensen, behoeftes en gewoontes. Hierover gaan wij graag met jou in gesprek.

“Goede communicatie met jou staat bij mij hoog in het vaandel. Een duidelijke planning is voor mij een must en daardoor weet jij ook goed wat je aan toe bent.”

– Susan

Interieurontwerp

Het interieurontwerp bestaat uit het conceptuele ontwerp van de ruimte, inclusief een kleur, materialen, stof, meubel en verlichtingsplan. Wij realiseren 2D, 3D tekeningen, die direct bruikbaar zijn voor derde partijen die het ontwerp ten uitvoer gaan brengen.

Project management en coördinatie

Wij werken samen met professionele meubelmakers, aannemers en vertegenwoordigen een groot aantal interieur merken. Het ontwerp dat wij presenteren kunnen wij daardoor ook geheel ten uitvoer brengen. Onze kracht en energie ligt naast interieurs ontwerpen in het verbinden van de juiste partijen, waardoor wij unieke totaalconcepten realiseren.

Projectoplevering van het unieke totaal ontwerp

En dan is het zover! Het interieur ontwerp is tot in de laatste detail uitgewerkt. Tijdens, maar ook na de oplevering, houden wij onze esthetische visie, ‘sophisticated simplicity’, scherp voor ogen. De styling van de ruimte is de finishing touch. Een ruimte kan nog zo mooi zijn afgewerkt, de styling maakt het af en brengt jouw huis écht tot leven.

Spreekt onze werkwijze jou aan?

Elk ontwerp start met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw wensen en onze werkwijze. Elke woning is uniek en jij krijgt onze volledige aandacht.