SUS REVIEWS

by Susan

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Google reviews

We hebben inmiddels 2 keer met Susan mogen samenwerken en beide keren is ons erg goed bevallen! Ze wist onze wensen en ideeën te vertalen in ontwerpen die perfect passen bij ons. Van de indeling van ruimtes, ontwerp van meubels, kleurgebruik t.m de inrichting en styling. Het eindresultaat is simpelweg perfect en voelt voor ons echt als thuis. Alles klopt. Ook gedurende het hele traject stond Susan altijd voor ons klaar. Geen vraag was teveel en geen detail werd ongemoeid gelaten.

Susan kun je breed inschakelen en inzetten, ze is niet alleen zeer goed in kleuren, sfeer, licht en materialen, maar ook in het letterlijk indelen en ontwerpen van ruimtes. Ze werkt goed samen met je aannemer, architect, meubelmaker en andere leveranciers, en pakt daarin een sturende rol. Een perfect eindresultaat is door haar onvermoeibare inzet gegarandeerd. Daarbij is ze ook bijzonder prettig in de samenwerking door haar positieve energie, humor, stijl, en manier van communiceren.

 

Christiaan Varkevisser

Wij zijn enorm blij met Susan (SUS styling). Ze denkt met ons mee en weet hele creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast hou ik van de rust en eenheid die ze brengt in het interieur en staat ze altijd klaar voor advies en overleg. En onze badkamer is een plaatje geworden, ach…. eigenlijk wordt alles mooi en anders waar ze over meedenkt. Love her style en ze is gewoon ook een fijn en lief mens.

 

Sytske van Vulpen

Susan heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze beneden verdieping. Ze heeft echt geluisterd naar onze wensen en gekeken naar ons moodboard. Echt verrassend hoe ze de keuken heeft bedacht. Ze denkt goed mee, ook bij de uitvoering. Alles past bij elkaar, er is eenheid en rust. We zijn er heel blij mee!

 

Debora van Beek

We wilden ons familie vakantiehuisje van de jaren zeventig naar 2020 brengen. Met behoud van de sfeer, en met gebruik van oude elementen. Susan wist met een prachtig plan alle familieleden te winnen. En ze heeft de uitvoering begeleid, inclusief vervanging van alle vloeren, nieuwe verwarming en ga zo maar door. Ze bleek niet alleen prachtig te kunnen ontwerpen, maar ook uitstekend te kunnen managen. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen, het ziet er geweldig uit, is modern en toch herkennen we er onze vertrouwde plek in. Mooi ontworpen, strakke realisatie, uitstekend budgetbeheer en perfecte communicatie.

 

Ronald ter Loo

Susan heeft voor ons een prachtig plan voor de woonkamer gemaakt. Een lichtplan, meubelplan, shoppinglist en zelfs een 3d filmpje. We waren zo enthousiast over het geheel dat we het plan van a tot z hebben uitgevoerd. Wat is onze kamer prachtig geworden. Dit hadden we zelf echt nooit zo kunnen realiseren. We zijn super blij dat we Susan hebben gevraagd onze kamer te restylen.

 

Christine Ten Kate

Wij hebben Susan aan huis gehad om te sparren over ideeën. Wij dachten zelf aan een L vormige keuken maar uiteindelijk is het een gave keuken met eiland geworden! En dan ja wat gooi je op de muren? Ze had geweldige ideeën, iets waar we zelf nooit op zouden komen. Wij zouden zelf save voor grijs gaan, maar dankzij de Susan hebben de kids straks hele gave kamers en wij een “uber chique” slaapkamer. Ook de hal en woonkamer worden te gek!! Ik raad haar zeker aan, ze is erg spontaan en denkt heel goed mee! Wij zijn haar erg dankbaar!!

 

Linda Ottens

Van SusStyling interieuradvies mogen ontvangen voor de woonkamer. Wat een professional is Susan. Er wordt de tijd genomen om samen een goed plan te maken, om tot een mooi resultaat te komen.
Wij hebben ook de hulp gehad met het inrichten, dankzij Susan hebben wij nu een mooi thuis!

 

Sylvia Nekeman

We zijn heel blij dat we SusStyling hebben ingeschakeld voor het inrichten van onze woonkamer. Susan heeft goed naar onze wensen geluisterd en onze smaak in haar plan geïntegreerd. We zijn nog druk bezig met de uitvoering, maar onze woonkamer wordt steeds mooier. Susan is altijd bereid om tussendoor mee te denken en mee te kijken met haar deskundige blik. Wat ons betreft zeker een aanrader!

 

Jacolien

Voor ons nieuwbouwhuis hebben we Susan gevraagd de indeling en de kleuren van de benedenverdieping te bepalen. We hebben alle producten die we al hadden uitgezocht verzameld en samen een plan gemaakt. Eigenlijk zijn bijna alle adviezen één op één overgenomen. Inmiddels wonen we in ons huis en we kunnen zeggen dat alles perfect op elkaar is afgestemd. We houden van kleur, echter heeft Susan ons gelukkig wat getemperd. Hierdoor is er een tijdloos, rustig interieur met zachte tinten ontstaan. Susan is creatief, luistert naar haar klant en daarnaast ook gezellig aanwezig.

 

Chris

Wil jij ook een review schrijven?

Op onze google pagina verzamelen we alle reviews. Alvast bedankt!